Posts al blog ‘Before the big day’

Captura de pantalla 2013-11-21 a les 13.36.41

‘Before the big day’ és un blog anglès que va sortir a la llum ara fa tres anys. Un blog que ha esdevingut en aquest temps un espai d’inspiració per a núvis i de referència per a promotors i proveidors del sector.

En data del 8 de novembre ‘Before the big day’ va fer un parell de posts sobre el casament de la Núria i el Jordi, un casament on LA FLOR va tenir l’orgull i la satisfacció de participar-hi amb els elements de decoració i amb el ram de la núvia.

El primer post el va dedicar al dia en sí del casament, els convidats, el pastís, la post-cerimònia, el ball i el segon, dedicat exclusivament a la preparació de la boda, l’escenari, el ram, els anells, les sabates i el maquillatge de la núvia.

Per llegir el primer post ‘An Enchanted Forest Wedding Themed Around Music & Love – The Reception’ (en anglès) cliqueu AQUÍ. I per llegir el segon post, ‘A Enchanted Forest Wedding Themed Around Music & Love’, cliqueu AQUÍ.

‘Before the big day’ ha guanyat l’Editor’s Pick en els prestigiosos Premis Wedding Blog Awards 2013 i ha estat reconegut per als mitjans i  periodistes de capçalera del sector.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s