Bodes de plata del Manel i la Lluïsa

Hola!

Avui us volem parlar d’una celebració molt especial, d’una commemoració d’un casament… de fa 25 anys.

El Manel i la Lluïsa van voler recordar el dia que es van casar amb una celebració familiar a la Garriga de Castelladral, amb la decoració floral de LA FLOR i amb càtering de TO+.

Com veureu, l’ornamentació que vàrem fer va estar inspirada en el món vegetal, on vàrem fer servir fruites i hortalises combinades amb plantes aromàtiques, branques d’olivera i diverses fulles d’arbres i arbustos dels boscos de la nostra comarca.

Un dels detalls a destacar de la decoració floral van ser els centres de taula, que com comprovareu, van ser unes teules farcides de fruites i plantes seques. Unes teules que el Manel i la Lluïsa van recuperar d’un traster familiar, per donar, encara més!, un valor sentimental a l’esdeveniment.

El càtering, que no va deixar a ningú indiferent, va ser servit per TO+, una empresa liderada pel David i la Clàudia, una parella plena d’energia i amb idees innovadores per a tots els gustos. Un servei exquisit que porten a terme gràcies el gran equip de professionals que els segueix.

Un dels secrets de TO+, segons els seus propietaris, és “el bon rotllo” que tenen a la feina i que intenten passar-s’ho el màxim de bé… uns secrets que deixen de ser-ho i que us assegurem que així ho van demostrar en la celebració dels 25 anys del casament del Manel i la Lluïsa.

Bon profit!

25_1 25_10

25_1625_4 25_7

25_9

25_3 25_5

25_11 25_12

25_14 25_17

25_18 25_15to11 to22

to77

to44 to66

to33

to55 foto-3_okfoto-1_okfoto-2_ok

Anuncis

One thought on “Bodes de plata del Manel i la Lluïsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s